• Onderkant Eu
 • Samen Sterker!
 • Samen Sterker!

  Met de toenemende bewustwording over de drinkwaterkwaliteit wereldwijd is de waterfiltermarkt enorm aan het groeien. Deze trend is ook duidelijk zichtbaar in Nederland. Onze waterfiltersystemen zijn van hoogwaardige (Europese) kwaliteitsproducten en bieden commerciële kansen. Wij bieden een uniek concept voor mensen die willen bijverdienen of zelfstandig willen worden zonder investeringen in tijd of geld.

  Hieronder volgt een kort en krachtige toelichting.
 • Onze producten:

  Ons productassortiment biedt diverse filtratiemethoden en prijsklassen, waardoor voor iedere situatie een uitstekend waterfiltersysteem valt te kiezen.

  Denk hierbij aan systemen voor huishoudens én voor de zakelijke markt, maar ook systemen speciaal ontwikkeld voor offgrid (o.a. camper, caravan, tinyhouse, stacaravan etc.). De producten vervaardigd in Europa, bieden 2 jaar garantie en een uitstekende prijskwaliteit verhouding.
 • Onze producten: natuurlijke zuivering

  Dit waterfilter systeem noemt men ook wel een ‘zwaartekracht zuiveraar’ (gravity purifier). Het water stroomt op natuurlijke wijze door diverse natuurlijke materialen onder invloed van de zwaartekracht. Er wordt geen gebruik gemaakt van een pomp en behoeft geen electriciteit of wateraansluiting! U kunt hem dus overal plaatsen en meenemen op bijv. de camping!

  Deze desktop waterzuiveraar bestaat uit 8 zuiveringsstappen. Tevens voegt het extra mineralen toe. De kraan bestaat uit 2 magneten waardoor het water wordt gevitaliseerd.
 • Onze producten: Ultra Filtratie

  Ultrafiltratie verschilt niet veel van omgekeerde osmose (RO) wat betreft het filtratieproces. Het verschil zit hem in de grootte van de membraanporiën. Bij UF is dat 0,01 micron en bij omgekeerde osmose (RO) 0,0001 micron. Hierdoor kan omgekeerde osmose (RO) 99% van de onzuiverheden eruit filteren, maar dit is niet altijd nodig.

  Ultrafiltratie is goedkoper in aanschaf, eenvoudiger te installeren en eenvoudiger en goedkoper in onderhoud dan RO. Wij bieden 2 verschillende UF systemen aan.
 • Onze producten: Ultra Filtratie voor offgrid

  De Purassima Hermes is een water filter systeem gebaseerd op ultrafiltratie (UF). Dit is een drukgestuurde zuiveringstechniek (net zoals omgekeerde osmose) waarbij water door een 4 stappen filter en membraan van 0,01 micron gaat.

  Dit systeem is eenvoudiger in installatie en onderhoud dan omgekeerde osmose systemen. Door zijn zeer compacte afmetingen is het eenvoudig te installeren in bijv. een camper, caravan, tiny house of stacaravan.
 • Onze producten: omgekeerde osmose

  Omgekeerde osmose is een water filter systeem met de kleinste membraan poriegrootte van 0,0001 micron. Nadat het water door een omgekeerde osmose systeem is gegaan, biedt dit het zuiverste water van alle filtratiemethoden.

  Naast het verwijderen van alle organische moleculen en virussen verwijdert het troebelheid, monovalente ionen (ontzouting) inclusief microben. Ook vrijwel alle opgeloste stoffen zoals pesticiden, medicijnresten, Pfas, GenX worden verwijderd!

  Wij bieden 4 verschillende RO systemen, dit is afhankelijk van de situatie en de prijsklasse.
 • Sales Agent

  Als Sales Agent heeft u geen eigen webshop nodig (zoals dat bij reseller of dropshipper wel nodig is). U kunt onze producten online en offline promoten via door ons aangeleverde promotiematerialen. Deze materialen zijn voorzien van uw unieke klantcode. Uw klant logt in met deze code en wanneer uw klant een bestelling doet versturen wij de bestelling en u ontvangt een goede retail marge van iedere verkoop (ook herhaal aankopen van o.a. filters!).

  U heeft dus géén webshop nodig, maar ook géén voorraad, opslag, voorraadbeheer, inkooprisico's of verzendperikelen. Wij verzorgen dit allemaal!
 • Terugkerende inkomsten

  Dankzij uw klantcode kunnen wij zien welke bestellingen er zijn geplaatst. Voor elk verkocht product ontvangt u van ons de volledige marge als "retourcommissie". Deze commissie wordt maandelijks of per kwartaal betaald.

  Op deze manier profiteert u van terugkerende klanten en dus inkomsten. Elke verkoop levert een onmiddellijke marge op. Op deze manier creëert u terugkerende inkomsten zonder investeringen of kosten. U hoeft alleen energie te steken in de promotie.
 • Promotiemateriaal
 • Promotiemateriaal

  U kunt de producten zowel online als offline promoten met onze speciale promotiematerialen. U kunt de brochures in uw netwerk verspreiden, maar bijvoorbeeld ook huis-aan-huis. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden, zoals promotie op evenementen zoals markten of beurzen.

  Deze promotiematerialen zijn voorzien van uw persoonlijke klantcode. Deze bevatten het webadres van de (besloten) webshop en uw persoonlijke promotiecode. Met deze code kan de klant inloggen en de bestelling plaatsen.


TOGETHER WE DESIGN THE FUTURE!

 

 • Kosten- en verdienmodel
 • Kosten- en verdienmodel

  Het is heel transparant en duidelijk:

  KOSTEN: Er zijn geen vaste kosten, maandelijkse kosten of verborgen kosten.

  CONTRACTEN: Geen contract, dus geen lock-in model.

  INKOMSTEN: Je krijgt de volledige marge op alle online verkopen.

  Geen voorraad, geen webshop, geen orderbeheer. Wij zorgen voor alles.
 • Wil je meer weten?
 • Wil je meer weten?

  Ons 'Sales Agent' concept is interessant voor mensen die willen bijverdienen en/of zelfstandig willen worden.

  Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten? U kunt uw interesse online kenbaar maken via ons contactformulier. We sturen u dan een e-mail met meer gedetailleerde informatie.
 • Banner Onder 2560x600

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker juist werkt.