• Header Water

  De kracht van zuiver water!

  Word een onafhankelijke waterzuiveringscentrale en produceer zelf gezond en vitaal water! Bekijk hier onze waterfiltersystemen.

Zuivering versus filtratie

Allereerst is het belangrijk om te weten hoe men de termen 'filteratie' en 'zuivering' van elkaar kan onderscheiden. Het kan moeilijk zijn om het verschil te weten tussen filtratie en waterzuivering, vooral omdat producten onder deze termen op de markt worden gebracht. Er kunnen twee bedrijven zijn die producten maken die in wezen hetzelfde werk doen, maar hun producten verschillend labelen. Het ene bedrijf noemt een product een 'waterzuivering' en het andere een 'waterfilteratie'. 

De term zuiveren betekent elimineren wat niet gewenst is, dus een product dat bedoeld is om water te zuiveren betekent dat het tot doel heeft water drinkbaar te maken (geschikt voor menselijke consumptie). Met andere woorden, het betekent het elimineren van wat niet gewenst is, of  verminderen van wat in bepaalde concentraties een gezondheidsrisico kan vormen (mineralen, zouten, organische stoffen, metalen, enz.). Filtratie is een fysisch proces waarbij gebruik wordt gemaakt van een filterelement (membraam) dat vaste deeltjes tegenhoudt en tegelijkertijd een vloeistof doorlaat.

 • Gravity Purification (GP)
 • Gravity Purification (GP)

  Dit waterfilter systeem noemt men ook wel een ‘zwaartekracht zuiveraar’ (gravity purifier). Het water stroomt op natuurlijke wijze door diverse natuurlijke materialen onder invloed van de zwaartekracht. Er wordt geen gebruik gemaakt van een pomp en behoeft geen electriciteit of wateraansluiting! U kunt hem dus overal plaatsen en meenemen op bijv. de camping!

  Deze desktop waterzuiveraar bestaat uit 8 zuiveringsstappen. Tevens voegt het extra mineralen toe. De kraan bestaat uit 2 magneten waardoor het water wordt gevitaliseerd.

  Lees meer

 • Banner Onder 2560x600

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker juist werkt.